Online Bingo

Het spel
Iedereen kent het spelletje bingo wel van de televisie. Het blijft altijd spannend welk nummer er gaat vallen. Het is een spel waaraan meerdere mensen meedoen, het gaat erom dat je als eerste bingo hebt. Iedere speler krijgt een formulier met hierop vijf verticale en vijf horizontale lijnen. Deze spelers spelen tegen een computer die steeds random een bal pakt met een nummer erop. Dit nummer moet vervolgens indien aanwezig op het formulier aangekruist worden. Indien een speler alle nummers van de kaart heeft weggekruist en uiteindelijk ook echt alle getallen door de computer zijn uitgegeven heeft deze speler BINGO. Deze speler heeft dan gewonnen en ontvangt de prijs die voor de ronde is afgesproken.

Het is ook mogelijk dat er gespeeld met meerdere rondes. Diegene die dan het vaakst BINGO heeft van het totaal aantal rondes is de uiteindelijke winnaar van de prijs die vooraf is aangesteld. Het spel blijft heel interactief en je moet er een beetje geluk bij hebben.

Het formulier
Het bingo formulier bestaat uit vijf verticale en vijf horizontale lijnen met in het midden een lege plek. In het midden van de BINGO kaart staat geen getal en is dus niet geld. Bovenaan de bingokaart staat de naam bingo. De ervaren bingo spelers kennen het volgende lijstje uit hun hoofd om zo snel de getallen aan te kunnen kruisen.

De rij B bestaat uit vijf cijfers welke vallen in de reeks 1 tot en met 15
De rij I bestaat uit vijf cijfers welke vallen in de reeks 16 tot en met 30
De rij N bestaat uit vier cijfers welke vallen in de reeks 31 tot en met 45
De rij G bestaat uit vijf cijfers welke vallen in de reeks 46 tot en met 60
De rij O bestaat uit vijf cijfers welke vallen in de reeks 61 tot en met 75

Dit hulpmiddel is altijd makkelijk wanneer je eens online bingo wil spelen. Sommige casino’s hebben dit proces geautomatiseerd waardoor jezelf niks hoeft aan te kruizen. Dit is makkelijk en zorgt er bovendien voor dat je niet zo goed hoeft op te letten. Het spel bingo is echt leuk om eens online te spelen en zeker de moeite waard voor iemand die met een simpel spel toch graag een leuke bonus wil verdienen.