iDeal Gokkasten

Wanneer je het eindelijk een keer zat bent om telkens met fun credits te spelen kan je besluiten om eens met echt geld te gaan spelen. Vele gokkers gingen je al voor en wonnen hiermee leuke bonussen. Een goede betalingsmogelijkheid is om te betalen via iDeal. Het geld staat vrijwel meteen bijgeschreven op je speelaccount zodat je meteen aan de slag kunt. Op deze manier hoef je niet lang te wachten tot de credits bijgeschreven zijn. Je kunt heel simpel inloggen via het bekende scherm van je bank en op deze manier je geld storten voor de credits die je graag wilt verdienen.

Het betalen met iDeal heeft bovendien nog veel meer voordelen. Naast het wachten van een paar dagen scheelt het je veel werk tijdens het overmaken. Je hoeft geen rekeningnummers in te vullen, enkel hoef je via het iDeal scherm akkoord te geven op de transactie. Dit doe je net als normaal met je random reader of in geval van Postbank met je mobiele telefoon. Wanneer jij één van de onderstaande banken hebt kun je gebruik maken van iDeal.

De banken die het ondersteunen
– ABN Amro
– Rabobank
– SNS bank
– ING
– Fortis bank

Het betalen via iDeal is bovendien ook nog eens veiliger dan een normale overboeking. De belangrijke betalingsgegevens staan al ingevuld waardoor fouten maken eigenlijk onmogelijk is. Je krijgt meteen een scherm te zien dat de transactie gelukt is. Op deze manier heb je geen onzekerheid of je credits wel echt worden bijgeschreven.