Gokkasten betalingen

De gokkasten die op onze site worden weergeven bieden allemaal vele betalingsmogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om te betalen doormiddel van een overboeking. Wanneer je betaald via een overboeking moet je er rekening mee houden dat het even duurt voordat het bedrag op de rekening van de exploitant is bijgeschreven. De credits ontvang je dus ook niet per direct. Deze betalingsmogelijkheid willen wij je adviseren wanneer je bank geen iDeal betalingen ondersteund.

De tweede mogelijkheid is het betalen doormiddel van iDeal. Dit is een betalingsmogelijkheid die naast zeer veilig ook nog eens een ander groot voordeel bied. Wanneer je betaald met iDeal is het geld meteen overgeschreven. Je ziet dan ook dat je vrijwel meteen je gokcredits hebt bijgeschreven. Door deze mogelijkheid kun je meteen aan de slag met gokken en maak je kans op die extra grote jackpot.

Het is ook mogelijk om met creditcard te betalen. In Amerika is het vooral heel erg populair om te betalen met creditcard. De meeste Nederlanders zien vaak van deze betalingsmogelijkheid af omdat er nogal veel fraude voorkomt. In principe is het betalen door middel van creditcard gewoon veilig bij de internet casino’s die vermeld staan op onze website.

De meest makkelijke maar ook wel heel populaire betalingsmogelijkheid is het betalen door te bellen naar een zogenaamd service nummer. De code die toets je vervolgens in op je telefoon. Na het telefoongesprek zie je dat er automatisch credits worden bijgeschreven op je rekening. Op deze manier kun je snel maar ook een klein gokje wagen. Het opwaarderen van met de mobiel kan al vanaf 1 euro 30.

Op dit moment is de meest populaire betalingsmogelijkheid het betalen via iDeal. Vele mensen gaan in zee met deze populaire betalingsmogelijkheid. Wanneer je bank dit ondersteund willen wij je dit zeker aanraden.